Over Ons

Welkom bij Cuts Company Academy (CCA) in het hart van Deventer – een pionier en toonaangevend instituut in de wereld van kappersopleidingen voor mannen. Wij staan bekend als dé kappersopleiding die talenten vormt en vaardigheden bijslijpt.

Bij onze kappersopleiding begrijpen we dat elke knipbeurt zowel een wetenschap als een kunst is. We combineren daarom de fundamenten van het traditionele kappersvak met de nieuwste trends, zodat onze studenten altijd vooroplopen in de industrie.

De ervaren docent bij CCA is niet alleen expert in zijn vakgebied, maar ook een gepassioneerde opvoeder die zijn kennis en ervaring deelt. Door praktijkervaring te koppelen aan theorie, bereidt onze kappersopleiding studenten voor op een bloeiende carrière in de dynamische wereld van mannenkapsels.

Maar CCA is meer dan alleen een kappersopleiding. Het is een gemeenschap, een netwerk van gedreven professionals en studenten die samenwerken, leren en groeien.

Word deel van onze familie en begin je reis in de wereld van professioneel kappen bij CCA – jouw kappersopleiding bij uitstek.